• Home
  • Ако сигналът на рутера ви е слаб, направете това, ще стане два пъти по-силен

Ако сигналът на рутера ви е слаб, направете това, ще стане два пъти по-силен

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да увеличите обхвата на рутера във вашия дом. Ето за какво става въпрос:

1. Поставете го в центъра на къщата Рутерът, който изпраща Wi-Fi сигнала, трябва да бъде в центъра на дома ви. По този начин Wi-Fi вълните ще се разпространят до всеки ъгъл в дома ви.

2. Поставете го на високо Никога не поставяйте рутера на пода. В противен случай Wi-Fi вълните ще отиват към съседите под вас. Най-доброто място за вашия рутер е на стената близо до тавана. Това със сигурност ще допринесе за по-добър сигнал от вашия рутер. 3. Поставете устройството далеч от друга електронна техника Електронната техника, която се намира в близост до рутера, намалява неговия сигнал. Така че не забравяйте: Телевизорът или пък компютърът трябва да се намират далече от вашия рутер.

4. Насочете антените му в различни посоки Ако рутерът ви има две антени, насочете едната вертикално, а другата хоризонтално. Така насочени, антените най-добре предават Wi-Fi сигнала. Опитайте различни позиции на антената и ще определите коя позиция дава най-добрия сигнал.

5. Приложение за управление на Wi-Fi сигнала Има специални приложения за проследяване силата на Wi-Fi сигнала във вашия дом. Такива приложения ще ви помогнат да разберете къде е най-добре да поставите вашия рутер.

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment