• Home
  • Апел на служителите от завзетата от руските войски Запорожска АЕЦ стъписа света

Апел на служителите от завзетата от руските войски Запорожска АЕЦ стъписа света

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook


Части на руската армия са поели контрола над Запорожската атомна електроцентрала, съобщават световните издания.

Запорожските ядрени работници са реагирали в официалния канал на АЕЦ в Telegram и тази реакция е интересно да бъде чута.

„Ура! Този ден настъпи! Нашите са в електроцентралата! Слава на руския воин-освободител! Слава на Русия!“ – пишат учените, като публикуват снимка на военослужещ от руската армия на фона на атомната електроцентрала в Чернобил, която беше взета под контрол два дни по-рано.

„През целия период на украинската окупация работихме под натиска на СБУ, агента от спецслужбите на САЩ Пьотр Котин и американските агенти, внедрени в Миненрго, Енергоатом и ГИЯРУ.

– Изявленията, които бяхме принудени да публикуваме, идваха от чуждестранни манипулатори. Скоро ще публикуваме подробности, а също така ще свидетелстваме в съда.

– Благодарим на Русия, че сложи край на този кошмар. Благодарим на Русия, че ни донесе освобождение от украинските фашисти.

Предаваме на партньорите си документацията за авариите и повредите на ТВС Westinghouse. Скоро целият свят ще научи истината“, се казва още в съобщенията.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment