• Home
  • бТВ изрита Биляна Гавазова, а причината

бТВ изрита Биляна Гавазова, а причината

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Водещата на сутрешния блок по бТВ Биляна Гавазова е свалена от ефир окончателно, научи HotArena.

41-годишната водеща не се е появявала в ефир от две седмици, тя е аут от екипа, а не в отпуск, както гласят слуховете, разпространени преди дни от близките й. Все още не е ясна причината, заради която договорът й е бил скоростно прекратен. Самата Биляна отказва да коментира официално професионалния си статус, както и да отговаря на въпроси от страна на почитателите си в социалните мрежи. Мнозина обаче питат дали „уволнението“ й не е ибвързано с назряващия конфликт между Русия и Украйна, тъй като тя изчезна от екрана дни преди да избухне войната.

„Какво става с водещата на „Тази сутрин“? Дали не е уволнена?“, питат се и в социалните мрежи, защото Гавазова сякаш потъна като вдън земя, а сутрешният блок започнаха да водят двамата й колеги Златимир Йочев и Денислав Борисов.

Вторият доскоро бе новинар – подготвяше емисиите в „Тези сутрин”, докато сега вече е основен водещ. Хора от медията издават, че в момента от телевизията й търсят заместничка. Говори се, че Гавазова е била отстранена заради близките си връзки със Севдалина Арнаудова, позната още като Севда ТВ. Появиха се слухове, че мястото й ще бъде заето от Мария Цънцарова, но това е малко вероятно, тъй като блондинката зае нова позиция – водеща на „Защо, господин министър?“, пише Галерия.

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment