• Home
  • България в сълзи. Ето кои са жертвите на касапницата край Стара Загора. Нека почиват в мир

България в сълзи. Ето кои са жертвите на касапницата край Стара Загора. Нека почиват в мир

СПОДЕЛИ

[ad_1]

13-годишно момиче и 63-годишен мъж са загинали при тежка катастрофа в област Стара Загора. Това съобщиха от областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал малко преди 16:00 часа вчера. На пътя между Чирпан и село Зетьово е настъпил сблъсък между лек автомобил „Ауди“, управляван от 20-годишен мъж и лек автомобил „Форд“, управляван от 63-годишен мъж.

Автомобилът, управляван от 20-годишен мъж, застигнал групата пешеходци, част от които вървели по пътното платно, направил опит да ги заобиколи, при което навлязъл частично в насрещната лента и ударил движещия се срещу него лек автомобил, управляван мъж на 63 г.

По първоначална информация от удара 63-годишният водач е починал на място. С него пътувала и 80-годишна жена, която е с множество травматични увреждания.

По пътното плътно, в непосредствена близост до автомобилите, са се движели седем младежи. В следствие на инцидента 13-годишно момиче е починало на място, с различни наранявания са и 15 и 19-годишни момчета. 19-годишният младеж е с множество травматични увреждания. 15-годишният е бил освободен за домашно лечение.

20-годишният шофьор, причинил катастрофата, е задържан. Тестовете му за алкохол и наркотици са отрицателни.

НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ ПОДБРАНИ ЗА ВАС

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment