• Home
  • Българка разказа какво се случва с цената на олиото в Германия

Българка разказа какво се случва с цената на олиото в Германия

СПОДЕЛИ

[ad_1]

В България може да се спекулира, но тук наистина няма откъде да си купиш олио. Това каза за Sofia24.bg българка, живееща в Германия.

„Живея в провинция Северен Рейн-Вестфалия в Германия, град Минден. Допреди няколко месеца всичко беше нормално, всичко имаше в изобилие, но сега не е така. Пазарувам често в „Penny“. Вчера отидох да направя обичайния пазар и в списъка с продукти бях добавила, че ще купувам и олио“, разказва жената.

Когато обаче отива в магазина се натъква на необичайна гледка: „Отивайки обаче на мястото, където обикновено стои олиото видях, че олио няма. Щандовете празни. С тоалетната хартия ситуацията беше сходна, но се намираше някой друг пакет. Попитах персонала какво се случва, къде са преместили олиото.

Те обаче ми казаха, че олио няма в магазина. Обясниха ми, че не могат да ми кажат по каква причина и кога отново ще има. Отидох в друг магазин, специално за олио, ситуaциацита беше същата.

В трети магазин се натъкнах на доста скъпички продукти, олио имаше, но и то беше доста скъпичко. Това е положението тук. Дано скоро се оправят нещата“, коментира още възмутената жена.

НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ ПОДБРАНИ ЗА ВАС

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment