• Home
  • Бях под влияние на две неща

Бях под влияние на две неща

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Снимах видеото, защото бях сам, слънцето щеше да залезе скоро, реших да се насладя на последните лъчи и да благодаря на всички, които ме поздравиха преди седмица. Това каза министърът на културата Атанас Атанасов

 в предаването „120 минути“ по Би Ти Ви. Той обясни, че никога не е приемал нито алкохол, нито наркотици и дори не е имало почерпка за рождения му ден.

„Няма да си подам оставката, другото вече съм го казал. Това видео не беше случайно, беше много съзнателно заснето.Съжалявам, ако съм предизвикал негативни емоции, това не беше целта. Целта беше да направя тест, да привлека внимание, защото имам да казвам много неща. Да се обърна към хората по мой си начин и този тест проработи“, каза още Атанасов.

Той обясни, че не е ползвал личния си профил във фейсбук, откакто е станал министър на културата, защото това е много отговорно. Но е решил да се обърне пряко към хората, а не чрез медиите. „Истинската новина от петък беше, че 30.4 млн лева са във фонд „Култура“. Радвам се, че сега хората гледат към културата“, допълни министъра.

Той каза, че новината за средствата е получила само 12 споделяния в социалната мрежа и никой не е обърнал внимание, както и на другата новина, че са отделени 1 млн лева специално за филми на детска тематика.

„Единственият начин да се справим с тази битка е да обърнем прожекторите кум нас“, каза Атанасов. В следващото видео, което той ще публикува в профила си във фейсбук, ще бъде за подробности за Национален фонд „Култура“, но ще помисли дали да го снима отново до прозореца.

„Бях под влияние на две неща, чувство на благодарност, което ме кара да говоря бавно, винаги е така, и съвсем естествената умора в петък вечер в 7:30. Атанасов не даде оценка за над стоте дни в работа на кабинета, но подчерта, че искат да се случват много повече неща в ресора му. „Имам по-ясна престава къде се намирам и как трябва да се променят нещата“, каза министърът.

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment