• Home
  • Вижте братът близнак на Цветан от Игри на волята-Трудно може да ги различите-Снимки

Вижте братът близнак на Цветан от Игри на волята-Трудно може да ги различите-Снимки

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

Вижте братът близнак на Цветан от Игри на волята-Трудно може да ги различите-Снимки

Цветан е титанът в племето на Супергероите. Той е цели два метра и 15 сантиметра и превъзхожда повечето участниците не само на ръст, но и с физически възможности.

В „Игри на волята“ той преоткрива себе си и е съвсем възможно дори там да е срещнал голямата любов в лицето на Виктория, към която постоянно демонстрира близост и загриженост. 

Бяхме свидетели на това как Цветан рисува сърца по ръката на Виктория преди битката ѝ за оставане в Игрите, постоянно я мотивира, казвайки ѝ, че може и не бива да се отказва, колкото и трудно да бъде.

Сякаш напоследък искрите между двамата се поразредиха, но все още вярваме, че е възможно нещо бурно да пламне съвсем скоро, ако разбира се, не е пламнало извън обсега на камерите.

Изненадващ преглед на Инстаграм профила на титана разкри, че Цветан има брат близнак, който е дори по-висок от него. Той се казва Василий Петров и двамата наистина страшно много си приличат.

„Да не би да се разменят по време на игрите – в едната да играе брат му, а в другата Цветан“, шегуват се под снимките последователи на Цветан и фенове на „Игри на волята“.

Цветан определено е една от най-колоритните личности в предаването и досега не можем да разкрием негова негативна черта, освен склонността му да влиза в коалиции с Виктория, воден от любов. 

Дали ще стигне до финал, предстои да разберем.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment