• Home
  • Вижте в какъв палат живее фолк-дивата Ивана! С размерите на прогимназия е (Снимки)

Вижте в какъв палат живее фолк-дивата Ивана! С размерите на прогимназия е (Снимки)

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Когато отива в болница, всеки пациент разчита на лекарите и целия медицински персонал да положат всички усилия за подобряване на здравето му и при необходимост да спасят живота му. В хосписа е малко по-различно.

Хосписните работници се грижат болните да страдат възможно най-малко през последните месеци, седмици, дни и дори в часовете на живота им.

Според уебсайта „Моята емисия новини сега“ възрастният мъж е откаран в болница Бронсън в Каламазу, Мичиган. Дъщерята често посещавала баща си, за да се увери, че той е добре. По време на едно от посещенията тя видя какво прави една от медицинските сестри. Виждайки го, тя не можеше да не го снима.

Робърт Олсън, бащата на жената, е бил здрав през целия си живот. Когато навършил 85 години, започнали здравословните му проблеми. Развили се сериозни проблеми с дишането и започнала борба за живот. Състоянието му било толкова лошо, че трябвало да бъде настанен в хоспис.

Забележителни медицински сестри

Сестра Бренда Буурстра работи в хосписа, където Робърт Олсън се озовал. Жената е известна със своята отдаденост на пациентите и с това, че всеки от тях се чувства възможно най-добре въпреки болестта си. Бързо се сприятелила с Робърт Олсън.

Връзката на съчувствие, която се развила между тях, довела до нетрадиционен метод на лечение. Робърт казал на медицинската сестра, че обича песента „You Lighting My Life“. Още на следващия ден сестра Бренда научила текста и запяла на пациента си, който я изслушал явно възхитен.

Дъщерята на Робърт не можеше да повярва на ушите си, когато за първи път чу сестрата да пее. Без да мисли, тя извадила телефона си и увековечила тази необикновена терапия. Най-красивото било, че баща й се включил в пеенето, макар че почти не можел да говори.

От пеене до възстановяване

„Дори с малката вентилационна маска, която носеше, очите му светнаха. Цялото му лице се промени и той имаше широка усмивка ”, каза дъщерята на Робърт. Няколко дни по-късно състоянието на Олсън започна да се подобрява системно и седмица по-късно той се оказа достатъчно добре, за да отведе мъжа вкъщи.

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment