• Home
  • Владимир Путин предаден от приятелката си. Алина Кабаева разкри най-голямата тайна

Владимир Путин предаден от приятелката си. Алина Кабаева разкри най-голямата тайна

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook


Предполагаемата приятелка на руския президент Владимир Путин отново се появи на публично място тази седмица, след много дълго време отсъствие. 38-годишната Алина Кабаева позира с няколко гимнастички, като на една от снимките се улавя детайл, който според някои коментатори обяснява ясно естеството на отношенията между нея и лидера на Кремъл.

Алина Кабаева , предполагаемата приятелка на президента Владимир Путин , беше снимана с брачна халка на безименния пръст на дясната си ръка, както е обичаят в Русия. Снимката предизвика слухове, че бившата шампионка се е омъжила тайно за руския държавен глава, като същевременно избягва последствията от руската война в Украйна.

Твърди се, че Путин се е оженил за Алина Кабаева
Миналия месец беше съобщено, че 38-годишната Алина Кабаева се укрива в луксозна вила в Швейцария, заедно с децата, за които се твърди, че е имала от Путин. Други слухове предполагат, че тя може да се е укривала в подземен бункер в Сибир с Путин и близкото му обкръжение.

Кабаева обаче отбеляза първата си публична изява от седмици. Тя беше видяна на репетиция по художествена гимнастика за юноши в Москва. Треньорът Екатерина Сиротина сподели снимки от събитието в Instagram, въпреки факта, че Кремъл забрани публикуването на материали по време на репетицията.

Приятелката на руския президент се появява на публично място с брачна халка

В Русия е обичайно семейните двойки да носят сватбен пръстен на пръста на дясната си ръка. На една снимка от дясната ръка на Алина Кабаева се вижда малка брачна халка , която предизвика слухове в украинските таблоиди, че бившата шампионка се е оженила тайно.

Спекулациите за отношенията между Путин и Кабаева не са нови, като се твърди, че двамата имат общи деца.

Снимките предизвикаха и слухове, че тя се е обърнала към същия козметичен хирург като Путин, на фона на обвиненията за ботокс процедури. Рускоезичните таблоиди също разкриха, че лицето на Кабаева се е променило, докато не е в очите на обществеността.

Искания за санкциониране
Източници в Лугано, Швейцария, съобщиха по-рано пред сайта на българския таблоид „24 часа“, че се знае, че Алина Кабаева е там и че всички, които я познават и децата й, са се заклели да пазят в тайна местоположението им. По-рано обаче швейцарското правителство заяви на 20 март, че няма информация тя да е в страната.

Изглежда всички деца на бившата олимпийска гимнастичка са родени в Швейцария и притежават швейцарски паспорти, а Кабаева се смята, че има няколко паспорта на различни имена. /News2.bg

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment