• Home
  • Въпреки, че е обграден от красиви жени, Ергенът Виктор е с разбито сърце от красавица, майка на дете от предишна връзка-Снимки

Въпреки, че е обграден от красиви жени, Ергенът Виктор е с разбито сърце от красавица, майка на дете от предишна връзка-Снимки

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

Въпреки, че е обграден от красиви жени, Ергенът Виктор е с разбито сърце от красавица, майка на дете от предишна връзка-Снимки

Може да гледате Виктор Стоянов, обграден от жени, мераклийки за вниманието му, но в близкото минало той е имал очи само за една жена, която се оказва и голямата му любов.

Най-желаният тв ерген е споделял, че е имал доста жени в живота си, но само с няколко е стигал до продължителна връзка. Голямата му любов е популярна фитнес инструкторка, която и досега предизвиква пожари с тялото и изпълненията си в социалните мрежи – Христина Парова.

Атлетичната блондинка е жената, с която Виктор е споделял спалнята си няколко години.

Двамата се запознали в залата, където прекарват доста време, а любовта им пламнала бързо. Виктор нямал пролем с това, че Парова има дете от друга връзка.

Двамата са разделени от известно време, но той не е изтрил общите им снимки в Инстаграм. Стоянов разказа, че причините за края на връзката им са много, но са запазили добри отношения, пише Vbox канала „CoolNews“.

Хриси Парова е истинска сензация в социалните мрежи, където има над 100 000 последователи. В началото на пандемията запали мнозина с 40-дневно предизвикателство за постигане на топ форма у дома, а наскоро предизвиква отново – 20 дни за стягане на талията си и супер тяло за лятото.

„Реших да направя нещо целенасочено, специално за дамите, към една проблемна област – талията. Смятам, че тренировките за останалата част са много, от много колеги. За 20 дни някои клиенти постигат завидни резултати – сваляне на 7-8-9 см“, сподели Парова в скорошно интервю пред Нова тв.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment