• Home
  • Георги Христов се появи за пръв път след 20 години-Няма начин да го познаете-Какъв дядо е станал само!-Снимка

Георги Христов се появи за пръв път след 20 години-Няма начин да го познаете-Какъв дядо е станал само!-Снимка

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

Георги Христов се появи за пръв път след 20 години-Няма начин да го познаете-Какъв дядо е станал само!-Снимка

След повече от 20 години за първи път Калин Донков дава свое стихотворение да се превърне в песен. Разрешава на Игор Марковски да вдъхне различен живот на красивите думи от “Целуни ме вчера”.

Така се казва новата песен на Георги Христов, която ще зазвучи в ефира на имения му ден – Гергьовден. А премиерата на видеото ще бъде на 8 май.

Преди две години Марковски се обажда на Калин Донков, когото познава от дете. Срещат се, за да получи разрешение да направи песни от две негови стихотворения. Въпреки че повече от 20 години поетът не го е правил, този път се съгласява. Нещо повече, сам му предложил кои да бъдат, оказва се, че и двамата са имали предвид едни и същи творби. Едната е именно “Целуни ме вчера”, предстои да се появят обаче още две. Марковски дава текста на Момчил Колев, който пък от своя страна за първи път композира по вече готов текст, до момента винаги е било обратното – създава музиката и я дава някой да напише стиховете.

Преди 6 месеца Марковски потърсил Георги Христов с предложението да изпее песента. “Има певци, които са единствени, той е такъв, абсолютен професионалист. В студиото я записа пет пъти от начало до край, без да я разкъсва на части. Когато запя, направо ни закова за стената, такъв глас извади”, разказва продуцентът.

А видеото е отново музикален филм, така както си ги прави Марковски. Красива история, разказваща един цял човешки живот, пресъздаден от момче и момиче. В края на видеото се появява и Георги Христов, състарен специално за сюжета. Месец след премиерата на клипа, на 8 юни, ще бъде пуснат нов вариант, в който певецът вече ще присъства в повече кадри, докато изпълнява песента.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment