• Home
  • Големият актьор Иван Иванов стана дядо

Големият актьор Иван Иванов стана дядо

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook


„Станах дядо от Стефан и бебето е кръстено на мое име – Иван“. Така радостно сподели новината със света големият ни актьор Иван Иванов, познат на цяла България от филма „Всичко е любов“, узна HotArena.

„Вярно е, бебче си имаме от Стефан и сме много щастливи. Вече не вървя, а летя! Няма да обяснявам коя е майката, защото това е желание на семейството“, сподели от своя страна и актрисата Петя Силянова, майка на рапъра Стефан Иванов, по-известен като Wosh MC.

Момчето е желано и от таткото, и от майката, а благата вест бързо обиколи колежките на Силянова, която почерпи с бонбони и сладки за щастливата вест.

Топфотографите на „България Днес“ снимаха Стефан Wosh MC миналата година с девойка в голям магазин за стоки за дома. Според близките му именно тогава рапърът е разбрал, че ще става баща, и се подготвил да „свие гнездо“. Стефан има брат Георги Иванов, който също много се зарадвал на новината за новото попълнение в семейството.

За желанието да има бебе музикантът говори и във формата „Биг брадър“, който спечели през 2018 г. Тогава именно той се раздели с гаджето си – Мария Коцева-Мума. „Тя е малка и няма желание за сериозно обвързване. А аз съм готов да имам дете. Това е най-хубавото нещо, което може да се случи на един човек – да има смисъл в живота“, твърдеше изпълнителят.

Преди колежката Мария Стефан имаше връзка и с Луиза Григорова и с Радина Кърджилова. С всички днес той е добър приятел. Освен с музика Иванов се занимава и с бизнес в съдружие с авери. Той е дизайнер и има своя колекция сакове, раници, малки мъжки чанти и шапки.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment