• Home
  • Гуруто на Путин разкри целта на войната в Украйна

Гуруто на Путин разкри целта на войната в Украйна

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

Има ли разрив между Дугин и Путин? - Поглед Инфо

Русия в Украйна ще възстанови реда, справедливостта, просперитета и достойните стандарти на живот. Русия носи със себе си свобода. Русия е единствената славянска държава, която успя да се превърне в световна империя, тоест абсолютно суверенна сила.

Това пише придворният философ на Кремъл и един от най-близките съветници на руския президент Владимир Путин – Александър Дугин. Той е идеологът на „русский мир“.

Никой друг от славяните – нито източни, нито западни, нито южни – не успява в това. Много опитаха – българите и сърбите бяха на ръка разстояние от него. Но само руснаците успяха да стигнат до финалната линия. Не сме първи във всичко.

И ние смирено си го признаваме. И ние сме готови да се учим и да бъдем благодарни на тези, които са по-добри от нас. Но да изградим Световната Империя, наша е задача, знаем как да го направим.

Ето защо сме Рим. А тези, които ни се противопоставят – са Картаген. Картаген. също беше голям, силен и силата му сякаш нямаше граници.

Този лимит е определен от Рим. Сега – точно сега, в огън, прах и кръв – Третият Рим поставя лимит на Новия Картаген, сваляйки всемогъществото на Вавилонската блудница.

Никога не можем да се откажем от моделите на свещената история, постоянно повтарящи се от възраст на възраст… И от възраст на възраст Руският Изток спасява Руския Запад от неруския Запад. Защото ние сме Рим. Защото Рим сме ние.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment