• Home
  • Дайте това на децата и не се страхувайте от болести!

Дайте това на децата и не се страхувайте от болести!

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

Сибирска билкара издаде най-добрите си рецепти: Дайте това на децата и не се страхувайте от болести!

Лидия Несторовна Сурина е биолог, фитотерапевт и билкар от 40 години. Издала е няколко книги за лечебните свойства на местните билки . Нейните съвети са много популярни по целия свят.

„Днес боледуваме много повече, защото ядем много вносна храна. 65% от месото е внос, ние внасяме и ядем много банани и портокали. Добре е да се ядат вносни храни, но те трябва да са само 10% от общия хранителен прием. Когато ядете много вносна храна, която не е от нашия климат, тогава няма да можете да се адаптирате към условията на мястото, където живеете. Това е основният закон на природата.”

ХРАНАТА ТРЯБВА ДА Е ЛЕКАРСТВО, А ЛЕКАРСТВОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАШАТА ХРАНА

Веднъж взех Иван-чай (Epilobium angustifolium или теснолистна върбовка) от няколко производителя, за да проверя нивото на витамините в него. Доказано е, че Иван чаят има 6 пъти повече витамин С от лимона.

теснолистна върбовка

Този, който расте в Салехард, има 20 пъти повече витамин С. Колкото по на север расте, толкова по-богат е на витамини и минерали от чайовете, които растат на юг (има каротини и витамин А дори 10 пъти повече от този, който расте в Тюмен). Как тогава хората от север да ядат южни плодове и зеленчуци? Разбирате ли ме? Тази храна може само да ви разболее!

Дори самият Иван Грозни през 1580 г. е казал: „Ако искате да завладеете една страна, донесете им чужди продукти!“ Ето какво си причиняваме днес!“

ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХРАНАТА, КОЯТО ЯДЕМ ДНЕС, Е ОТРОВА

Тук имам предвид предимно газирани напитки, дъвки и т.н. Основната съставка в тях е аспартам (изкуствен подсладител), който е 200 пъти по-сладък от захарта. Колкото повече пиете този сок, толкова повече и повече имате нужда от него, за да го пиете още повече. И колкото повече купувате продукта, държавата, която е произвела този боклук, става по-богата.

Усложнения от аспартама: понижава интелигентността, причинява главоболие, гадене, депресия, болки в стомаха, замъглено зрение, възбуда, нестабилно настроение, увреждане на ставите и затлъстяване.

Запитайте се какво давате на детето си, когато му давате да изпие чаша газирана напитка!“

БЕЛИЯТ ХЛЯБ Е ПРАЗЕН ХЛЯБ

Знаете ли кога в старите времена се е ял бял хляб? Само за празниците. През останалото време са консумирали пълнозърнест хляб. 

Моята препоръка е един месец на децата в детските градини да се дават овесени ядки с мляко, които ще прочистят белите им дробове.

овесени ядки с мляко

През втория месец им препоръчвам да им дават варен овес на каша за прочистване на черния дроб. А след това още три седмици да продължат да им дават овес!“

КОГАТО БЯХ ДЕТЕ, БАЩА МИ ИЗЛЕКУВА АЛЕРГИЯТА МИ С НАПИТКА С ЙОД

Когато бях дете, баща ми ми даде напитка за лечение на алергията ми: В продължение на три седмици всеки ден трябваше да пия половин чаша мляко с 3 капки йод в него. И самият Наполеон давал на войниците йод, знаейки, че липсата на този минерал развива деменция.

КАКВО Е ПЪРВОТО НЕЩО, КОЕТО КОТКИТЕ И КУЧЕТАТА ЯДАТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА?

пирей листа

Пирей! Някои го изяждат и след това повръщат, което означава, че се чистят от токсините. Пиреят е най-важната лечебна билка. Съдържа силиций, а този минерал подпомага калция, което означава защита срещу артрит, артроза, гастрит.

Вземете връзка млад пирей и го варете 10 минути. Сварете супа в течността. Това е истинско лекарство за възрастни хора. Калцият на таблетки не може да помогне на възрастните хора“.

листа живовляк

ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ ЯЗВА, ТРЯБВА ДА ИЗЯЖДВАТ ПО ЕДИН ЛИСТ ЖИВОВЛЯК ВСЕКИ ДЕН

Страдащите от язви в храносмилателния тракт трябва да ядат по един лист живовляк всеки ден. Синтетичните витамини не са по-добри от естествените лекарства. Ежедневно консумирайте глог, невен, лайка и чесън. Те ще ви помогнат много повече от всеки синтетичен витамин.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment