• Home
  • Деси Банова изригна с тези думи за съпруга си

Деси Банова изригна с тези думи за съпруга си

СПОДЕЛИ

[ad_1]

На перфектния мъж, отношенията с известния си съпруг (Росен Плевнелиев) и всичко, което може да я привлече към някого или да я отблъсне, проговори бившата синоптичка Десислава Банова в интервю на Mila.bg.

 Опишете мъжа, който най-силно е повлиял в живота ви.

– Мъжът, който най-силно е повлиял в живота ми, е съпругът ми – Росен. Той е изключително мъдър, ерудиран, харизматичен, много позитивен, енергичен, с богат житейски опит и с много приятно чувство за хумор. Минал е през много бури в живота си и отдавна е успял да отдели важното от маловажното и да гледа „над нещата”. Всеки ден се опитвам да черпя от неговия позитивизъм и мироглед.

Кой българин или мъж със световна слава заслужава паметник в градинката пред дома ви?
– Без колебание смятам, че това е Апостола на свободата, верен докрай на своята кауза за освобождаването на България от османско владичество и мечтаещ за „чиста и свята република” – Васил Левски!

Мъжът от кой век е най-привлекателен за вас и защо?
– Може би това е съвременният мъж, тъй като човечеството в наши дни е еволюирало до идеята за равноправие между мъжа и жената. И за щастие, все повече мъже се държат с уважение към жените.

Кои са качествата, които биха ви дистанцирали от един мъж?
– Невъзпитание, липса на обноски, арогантност, нечистоплътност, лицемерие, липса на интелект, прекалено самочувствие.

Какво харесват мъжете според вас?
– Ако говорим за това какво харесват мъжете у една жена, вероятно отговорите ще бъдат различни за различните поколения мъже. Но вероятно общото между всички поколения мъже ще бъде да търсят интересна, интелигентна, красива, усмихната и добронамерена жена.

А какви мъже харесват жените повече – галантни кавалери или мачо грубияни?
– Смятам, че в по-младежките си години всички ние – момичета и жени, харесваме повече така наречените лоши момчета, а именно мачо грубияни, но с напредването на възрастта и опита смятам, че се предпочитат галантни кавалери.

Кои са мъжете, които задават трендовете у нас днес? По-често ги откривате сред политици, бизнесмени, хора на изкуството, общественици или някъде другаде?
– Не мога да конкретизирам определена група мъже, например само бизнесмени или само хора на изкуството. Смятам, че тези мъже се отличават от останалите и всички можем да ги забележим и ги има и сред политиците, и сред бизнесмените, и сред хората на изкуството, и сред обществениците. За съжаление обаче, смятам, че мъжете, които задават трендовете у нас днес, не са толкова много, иска ми се тези мъже да са повече и да „заразяват” останалите с положителен пример!

Кой е силният пол днес и защо?
– Все повече си мисля, че жените напоследък станаха силният пол, опитвайки се да маневрират на всички фронтове, а именно да изградят добра кариера и в същото време да бъдат перфектните майки, домакини, съпруги и да изглеждат като от корица на списание. Смятам обаче, че ако много мъже си върнат самочувствието, ние нямаме нищо против те да си останат силният пол. В крайна сметка повeчето жени колкото и да претендират, че са силни, предпочитат да имат до себе си един самоуверен, устойчив и най-вече силен психически мъж.

Как си представяте идеалния съпруг?
– Спокоен, уравновесен, грижовен, любящ, разбиращ сложната природа на жената, нейна подкрепа и опора, успешен и забавен! Слава на Бога, аз мисля, че съм го намерила!

 

НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ ПОДБРАНИ ЗА ВАС

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment