• Home
  • Деси Банова се завръща с гръм и трясък и с чисто нова визия – ето кога и къде ще я гледаме (Снимки):

Деси Банова се завръща с гръм и трясък и с чисто нова визия – ето кога и къде ще я гледаме (Снимки):

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

Деси Банова се завръща с гръм и трясък и с чисто нова визия - ето кога и къде ще я гледаме (Снимки):

Съпругата на бившия президент Росен Плевнелиев , която повечето от нас все още асоциират с прогнозата за времето, се впуска през глава в ново телевизионно начинание, което звучи повече от интересно. Деси Банова-Плевнелиева се завръща на екран като автор на поредицата „ Тук и сега “ в уикенд формата „Събуди се“ по НОВА.

Всяка събота тя ще представя популярни българи в различна светлина – такива, каквито рядко ги виждаме. 

„Щастлива съм за новото начинание, в което се впускам. За мен ще е голямо предизвикателство да покажа популярните личности в различна светлина, разказвайки техните човешки истории. Очакват ни много вълнуващи срещи с обичаните от всички нас хора на изкуството, театъра, киното, музиката, а защо не и от политиката“, коментира Деси Банова-Плевнелиева.  

Деси Банова нова визия

Началото на новата поредица „Тук и сега“ ще бъде дадено на 5 март. Първата среща на Деси Банова-Плевнелиева ще бъде с „желязната лейди на спорта“ – Илияна Раева. Журналистката ще я представи на специално и свято за нея място. Там Илияна Раева ще разкаже съкровени и повече от любопитни истории за нейните трудни моменти, копнежи и натрупана житейска мъдрост.  

Интересна е и новата визия на Банова – тя е заменила златисто-русото в косите си с нов, по-тъмен и леко опушен цвят, който много ѝ отива.

Деси Банова-Плевнелиева е журналист с 20-годишен телевизионен опит. Тя е позната на зрителите като дългогодишна водеща на Прогнозата за времето на NOVA, както и с документалните си материали за климатичните промени, с които печели международно признание. През 2018 г. тя стартира авторския проект „Истории на успеха“ в сутрешния блок на NOVA – „Здравей, България“.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment