• Home
  • Деси Радева обра овациите със прекрасната рокля на наша дизайнерка

Деси Радева обра овациите със прекрасната рокля на наша дизайнерка

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Деси Радева във фейсбук: Трудно е да намериш верния път за помощ - 168 Часа

Днес е официалното встъпване в длъжност на президента Румен Радев за втория му мандат на „Дондуков“ 2. След като спечели безапелационно на проведените в края на миналата година избори, той става вторият президент с втори мандат, след Георги Първанов.

Още преди официалната част на церемонията да е започнала се появи първата дама – Десислава Радева .

Тя успя да смая всички с визията си .

Деси Радева в синьо

Съпругата на петия президент на България бе заложила на синьо палто и пола. Слънчеви очила, черни кожени ръкавици и черни кожени ботуши, както и небрежен кок пък допринесоха за завършване на цялостната й визия.

Деси Радева син костюм

Деси Радева визия

Интересно е обаче, че облеклото й силно напомня на тоалета, с който бе в сряда, когато Радев положи клетва в Народното събрание (НС).

Десислава Радева клетва

първата дама клетва
Снимки: Булфото

Еволюцията в стила на съпругата на държавния глава определено личеше във визията й. Радева е взела поука от публичните си изяви по време на първия мандат на съпруга си и днес уверено можем да твърдим, че тя е изградила образ, съответстващ на президентската институция. От множеството удари, които получи, Десислава се научи да е стилна, без да е екстравагантна, да е елегантна, да е модерна, но да не е жертва на модата. И още едно важно нещо – да стои на крачка зад съпруга си.

НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ ПОДБРАНИ ЗА ВАС

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment