• Home
  • Д-р Емилова разкри как да отслабнем рекордно бързо за 20 дни и да влезем във форма за лятото

Д-р Емилова разкри как да отслабнем рекордно бързо за 20 дни и да влезем във форма за лятото

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Д-р Емилова разкри как да отслабнем рекордно бързо за 20 дни и да влезем във форма за лятото

Д-р Емилова п осочи как да се върнем във форма за лятото!

Популярната д-р Емилова от години е нещо като гуру за звездите, а и за обикновените хора. През кабинета и центъра й са минали хиляди, които желаят да се отърват от излишните килограми.

За много хора обаче не е допустимо да отделят от месечния си бюджет, за да се отдадат на релакс и точно определен режим в така наречения „дебелариум“.

За тази цел д-р Емилова даде безценен съвет.

Тя посочи как само за периода от 15-20 дни бихме могли да постигнем не отслабване, а наистина рекордно отслабване. Толкова явно, че няма да се познаем след това. Разбира се, режимът за тези дни е строго определен, но пък красотата и здравето изискват и своите малки жертви.

И така. Определете си дата и започнете – все пак почивката на море наближава. За тези двадесетина дни трябва да се храним единствено и само с плодове и чай. Както и да приемаме достатъчно количество вода, разбира се.

Всеки ден са позволени по два килограма плодове, както и четири билкови чая с мед. Хапва се така, че през два часа трябва да се редуват плод и чай. По този начин в стомаха винаги ще има храна и няма да усещаме вълчи глад.

Позволява се по една кафена лъжичка мед, не повече, във всеки чай. Ако можете да изпиете обаче един или два чисти, без подсладител, е повече от прекрасно. Отслабването на д-р Емилова става видно още през първите дни от тази диета.

Тя обаче уточнява, че това не са стопени мазнини, а изхвърляне на излишната вода от тялото. Горенето и чистенето на мазнини идва около 8-10 ден. А оттам нататък до 20-ия слабеем наистина феноменално.

 

В никакъв случай обаче след диетата не бива да се нахвърляме върху храната като диви животни, а е необходимо да си направим захранване. Добре е седем дни да хапваме повече салати и супички, а не тежки храни.

Оттам насетне, всяка седмица е необходимо да имаме само един ден на чай и мед, за да поддържаме теглото си и да попречим на повторно напълняване.

НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ ПОДБРАНИ ЗА ВАС

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment