• Home
  • Емилия обяви голямата новина след раждането

Емилия обяви голямата новина след раждането

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

Емилия обяви голямата новина след раждането

Въпреки че наскоро роди, Емилия вече е готова с поредната си голяма изненада. Поп фолк дивата дари любимия си Жорж Башур с дъщеричка – Жоржина, която се появи на бял свят на 10 февруари, а само малко повече от месец по-късно направо смая всички с решението си.

В момента Емилия се готви да се завърне с гръм и трясък на музикалната сцена и е много нетърпелива от срещата с публиката си.

„Липсвате ми много…. липсва ми музиката, липсва ми емоцията с вас…. Не мога да чакам повече!!!“, сподели наскоро изпълнителката в социалната мрежа.

Първа СНИМКА на бебето на Емилия и Башур

В потвърждение на думите й вече е публикуван и препълнения график с предстоящи участия в различни клубове из страната. Първата обявена изява в София на 21 април, в клуба на колегата й Константин, а до края на следващия месец тя ще пее още и пред феновете си в Сандански.

Ясни са и някои от клубните й участия през месец май, които ще бъдат в Смолян, Благоевград, Пловдив, Бургас, Петрич, София, Велинград, Боровец, Слънчев бряг и др.

Припомняме, че на 11 март Емилия представи третия си дует с Денис Теофиков – „Пак ще се броиш“, който светкавично оглави чартовете за поп фолк музика.

Новината за завръщането на Емилия предизвика бурни реакции в мрежата, повечето одобрителни. Разбира се, имаше и укоряващи изказвания от типа: „А кой ще гледа бебето?“, които пък бяха посрещнати с: „Ако не работи, ще мрънкате, защото „мъжът й я издържа“. Ако работи, пак зле. Гледайте си живота и не се месете в този на другите“

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment