• Home
  • Емилия сподели истината за болката и бебето Жоржина

Емилия сподели истината за болката и бебето Жоржина

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

Емилия сподели истината за болката и бебето Жоржина

Емилия разплака с думи за покойния си колега Денис Теофиков и пусна взривяващо ВИДЕО

Фолк певицата представи дългоочаквания си трети дует с Денис Теофиков, който са записали и заснели малко преди неговата кончина. Съдбата на високобюджетния проект висеше на косъм, а певицата дълго умуваше дали да види бял свят предвид трагичната загуба на нейния дуетен партньор.

 

Красивата фолк звезда направи уникална изповед след премиерата на „Пак ще се броиш“ и разчувства всички с думите си за Денис, който загуби живота си в края на октомври след падане от седмия етаж на жилищна сграда. 

В сюжета на клипа Емилия губи живота си, след като по погрешка е застреляна именно от Денис. А финалът на клипа издава, че всъщност ще има продължение. Точно така. Емилия и Денис имат още един дует, който също ще види бял свят съвсем скоро. 

„След толкова много събития смело мога да заявя, че това е проектът на живота ми до този момент! Не съм си представяла,че в дни на пандемия ще можем да съберем токлова голям и работещ екип.

Благодаря на всички актьори за професионализма и отделеното време! На каскадьорите, които бяха мега яки! На всеки, който беше с нас и до нас!

Денис…… Ех, Денис… Какви планове имахме да представим подобаващо дуетите ни, но ние си правим планове, а Господ за нас има други.

Точно тогава, преди почти 10 месеца разбрах за Жоржина. Не беше лесно. Бяха дълги и тежки снимачни дни, но всичко си заслужаваше. Всеки един момент си струваше! Всички много работихме за този резултат. Вярвам,че ще усетите емоцията и ще оставим следа в сърцата ви“, написа Емилия в социалните мрежи, пише show.blitz.bg.

 

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment