• Home
  • Ето каква е тайната диета, с която Краси Радков направо се стопи!

Ето каква е тайната диета, с която Краси Радков направо се стопи!

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

Ето каква е тайната диета, с която Краси Радков направо се стопи!

Преди да влезе в шоуто Като две капки вода актьорът Краси Радков се е подложил на диета. Комикът е решил да изпробва т.нар.

монохранене, патент на Петър Дънов.

Народният лечител препоръчва уникална диета, която продължава общо 10 дни. През това време хранителният режим помага на тялото скоростно да свали излишните килца.

Учителят препоръчва хранителен режим, който се спазва 10 дни и при него гарантирано се смъкват всички излишнш килограми. Яде се само жито и ябълки.

“Житното зърно е емблема на човешката душа. То представлява велика история в развитието на природата. Ако вие можехте да разгърнете листата на житното зърно, да проследите неговата история, щяхте да разберете напълно историята на човешката душа. Както житното зърно пада в земята и умира, както то пониква, израства и дава семе, същото става и с човешката душа.” , казва Петър Дънов

Това е режим, който неправилно се смята за диета, който има за цел да ни детоксикира от всички насъбрани физически и емоционални лоши натрупвания. Определено не е за всеки, но само силата на волята ви може да ви доведе до края. Той ще ни помогне да се чувстваме по-жизнени, по-енергични, изпълнени с положителни емоции.

По принцип режимът се спазва 30 дни – 10 дни подготовка, 10 дни активен детокс и 10 дни захранване.

Захранването е изключително важна част от процеса, тъй като подготвя тялото ни за нормална храна, без да го стресира. Затова е именно толкова важно да спазвате всяка една стъпка, която ще ви споделим.

Диетолозите са категорични, че случаят на Краси е прецедент. Много рядко се случва човек на диета да сваля по повече от килограм на ден. Те препоръчват диетата да не се повтаря веднага. Това може да стане най-рано три месеца след първата процедура. Една от причините е, че през по време на режима организмът чисти всичко и просто няма какво повече да изхвърля.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment