• Home
  • Ето колко пари получава публиката в „Стани богат“

Ето колко пари получава публиката в „Стани богат“

СПОДЕЛИ

[ad_1]

По 20 лева получават по-младите, а 15 лв. – пенсионерите, които съставляват публиката в шоуто „Стани богат“. Участниците са приблизително едни и същи, защото липсват кандидати. Ниското заплащане и големият студ в студиото са причина да липсват желаещи да наблюдават на живо шоуто и да отговарят на въпроса, ако играчът пожелае жокер „Помощ от публиката“, пише  „Уикенд“.

От обява на кастинг агенцията разбираме, че ангажираността на публиката в „Стани богат“ е 8 часа, като е осигурен обяд и минерална вода, а хонорарът се връчва след приключване на снимките за деня. А че студиото е зле отоплено, се вижда и с просто око. На всеки зрител му прави впечатление облечените в якета и палта статисти, чиито лица са скрити от противоепидемични маски.

Със сигурност от продукцията отделят повече средства за хонорара на един статист, но една част от него отива за кастинг агенцията, която ги набира. Същата агенция освен за „Стани богат“ набира публика и за „Съдебен спор“, „Референдум“, както и за някои от сериалите, за които също са нужни статисти.

Проверка на изданието сочи, че съществуват агенции, които наистина злоупотребяват с хората, като ги товарят с 12-часови снимки, а им плащат жалки левчета.

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment