• Home
  • Ето къде ближе рани Биляна Гавазова след напускането на бТВ (+ истинската причина да слезе от ефир) (Снимки):

Ето къде ближе рани Биляна Гавазова след напускането на бТВ (+ истинската причина да слезе от ефир) (Снимки):

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

Ето къде ближе рани Биляна Гавазова след напускането на бТВ (+ истинската причина да слезе от ефир) (Снимки):

След мистериозното и внезапно решение на Биляна Гавазова да се раздели с бТВ след 11 години в ефира на медията, в пресата се появиха какви ли не версии за истинската причина за напускането ѝ – от втора бременност , през уволнение до подозрения в намесата на самия Бойко Рашков.

Припомняме, че 41-годишната журналистка обяви, че се оттегля доброволно от медията, след като в продължение на 3 седмици подозрително отсъстваше от екрана. Първо бе в предварително уговорен отпуск, после със семейството ѝ изкараха Ковид, а тъкмо когато се очакваше да се върне в сутрешния блок, от телевизията разкриха, че Гавазова вече няма да е част от екипа.

В една от най-пъклените версии за отсъствието на Биляна бе, че е „поръчана“ от самия вътрешният министър по онова време, Бойко Рашков, който преди месеци размаха пръст, че Гавазова не трябва да бъде водеща в БТВ.

Друг вариант пък предполага, че е получила забележка от настоящия си шеф, Антон Хекимян, че идва винаги уморена на работа и операторите трудно скриват прозявките ѝ в ефир. Докачливата Биляна била изключително обидена от думите и хвърлила оставка с надеждата да я молят да се върне. Това обаче така и не станало.

По-късно самата тя направи изявление в социалните си мрежи.

„Обичам и Благодаря! Това са думите, които искам да споделя най-силно с вас в този момент….

Благодаря за подкрепата, за грижата, за търпението в изминалите дни. И затова, че ме наричахте „добър човек“… Дано е така! Обичам семейството си. Обичам изгревите…и ценя всеки един ден от изминалите над 11 години в Би Ти Ви! В края на една глава се сетих за „началото“ на тази доста вълнуваща история. За хората, които първи повярваха в мен и ми подадоха ръка. Колко важно е да получиш ШАНС, ВЪЗМОЖНОСТ и ДОВЕРИЕ…

Учих се от най-добрите. И пак ще кажа Благодаря! Обичам истината, затова ще бъда честна с вас… Тръгвам си сама и по собствено желание от „Тази сутрин“. Решението ми не беше лесно и не е емоционално… Причините?! Имам нужда от промяна, от нови хоризонти и от още изгреви, които да ме вдъхновяват за НОВОТО… Важно е човек да работи с цялото си сърце и от сърце, защото журналистиката е свобода и призвание. Вярвам в това! В тези над 4000 дни и над 96 360 часа в нюзрума на Би Ти Ви създадох приятелства, натрупах чудесни спомени и научих своите малки уроци. Благодаря за всяка секунда ефирно време и за шанса да бъда полезна с моето второ дете, рубриката „Чети етикета“.

Продължавам да следвам своя собствен път! Пожелавам успех на целия екип на Би Ти Ви и на „Тази сутрин“ по Би Ти Ви. Златимир Йочев, вярвам в теб!“, написа развълнуваната Биляна.

Нейни колеги и приятели намекнаха обаче, че всъщност ѝ предстоят щастливи моменти след драматична професионална рокада, а именно, че ще стане майка за втори път. Години наред тя имаше негласна забрана да ражда, за която Гавазова разкри в предаването „Търси се“.

Биляна Гавазова бременна

Журналистката по време на бременността си през 2015 година, снимка: ПИК

„Практически е невъзможно да забременея в момента. Взела съм съответните мерки“, сподели откровено тогава Биляна, попитана дали с мъжа ѝ Теодор работят за още едно бебе. Причината за ембаргото, което било наложено на Гавазова от началниците ѝ, били честите отсъствия и неспособността да се справя с възложената ѝ работа. Понеже Биляна съчетавала работата с грижите около сина си и въртенето на домакинството, често изнемогвала и се появявала в медията тотално изтощена. Шефовете гледали да щадят журналистката, но колегите ѝ протестирали, че също имали деца и не се ползвали с такива привилегии.

Биляна Гавазова семейство

Гавазова със съпруга и сина си на семейна ваканция, снимка: ПИК

Често срещано е в договорите на тв водещите дори да има клаузи, които им забраняват да излизат в майчинство за определен период от време. Гавазова е вече на 41 години и няма още много време да стане родител повторно. Тя е майка на един син Александър, който ще навърши 7 години през идния май и наесен ще е първолак. Той е плод на любовта ѝ с нейния партньор – бизнесмена Тодор Христов, с когото се венчаха тайно миналата година след дълги години съвместен живот на семейни начала. Веднага след като напусна Би Ти Ви, двамата с него заминаха на романтична почивка в Барселона.

Биляна Гавазова и Тодор

Биляна в Барселона със съпруга си, снимка: Инстаграм

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment