• Home
  • Жена на 31 реши да не маха повече космите от лицето си – ето как изглежда вече (Снимки):

Жена на 31 реши да не маха повече космите от лицето си – ето как изглежда вече (Снимки):

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

Жена на 31 реши да не маха повече космите от лицето си - ето как изглежда вече (Снимки):

Родената в Босна и Херцеговина  Елдина Яганджак , която сега живее в Копенхаген, Дания, реши да спре да премахва космите по лицето си.

Тя привлече внимание, като документира решението си в социалните мрежи. Освен това е помогнала и на други да се чувстват по-самоуверени, вместо да се опитват да угодят на обществото.

жена вежди

Елдина казва, че не просто така е решила да спре премахването на окосмяването по лицето, нито пък е било внезапно решение. Това било постепенен процес.

„Не бих казала, че е нещо, което се случи изведнъж, но ставах все по-разочарована, че трябваше да си скубя космите си без причина. Виждам мъже да излизат без епилация, така че защо трябва аз да го правя? Разбрах, че мога да използвам по-добре времето си. „Не съм против бръсненето, но ме дразни очакването, че всяка жена трябва да го прави непрекъснато“, каза Елдина пред Bright Side.

Еглдина вежди

Стандартите за мъжете и жените са различни в обществото, в което живеем, и това се усеща от много жени, които са се обърнали към Елдина.

„Много жени ми писаха и ми казаха, че също се чувстват притиснати да премахнат космите по тялото си, въпреки че не искат. „Но те се чувстват притиснати от обществото да го направят, иначе биха били тормозени, защото имат окосмяване по тялото.

жена окосмяване

„Жените също ми писаха, че се чувстват уникални с окосмяване по лицето или изпъкнало окосмяване по тялото. И всъщност има толкова много жени, които имат окосмяване по тялото и това не е нещо необичайно. „Получих може би 100 негативни съобщения от мъже и може би 4-5 от жени“, казва момичето.

жена лицево окосмяване

„Да бъдеш верен на себе си е много важно и винаги ще има хора, които ще те обичат такъв, какъвто си. Моят съвет би бил, че ако хората не те харесват, винаги можеш да намериш нови приятели. Винаги можете да намерите друга група хора, които да ви приемат и да оценят вашето мнение и чувства. „И наистина ли искаш да бъдеш обичан за нещо, което не си?“, каза Елдина.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment