• Home
  • Имала е над 100 любовника, а 13 са се самоубили, понеже ги е отхвърлила. Коя е тази фатална жена?

Имала е над 100 любовника, а 13 са се самоубили, понеже ги е отхвърлила. Коя е тази фатална жена?

СПОДЕЛИ

[ad_1]

СПОДЕЛИ

Идеалите за красота са се променяли неведнъж през вековете. Днес сме свикнали с представата за дългокраки, слаби красавици, която ни се налага всеки ден от медиите.

Но това съвсем не винаги е било така. Днес ще ви разкажем за една фатална за времето си жена. Нейната снимка можете да видите във Facebook, където често я споделят като анекдот с думите:

“Тя е имала повече от 100 любовника, 13 души са се самоубили, след като ги е отхвърлила, лицето й се смятало за белег на женската красота.” И така, коя е тази мистериозна жена?
иранска принцеса

Представяме ви иранската принцеса Захра хан Тадж ес-Салтан.

Тя идва от кралско семейство от турски произход, което е на власт от 1785 до 1925 година.
идеал за красота

Тя е омъжена, има 4 деца и след години се развежда. Това е било нещо немислимо в онези дни в иранското общество.

принцеса на Иран

По-късно Захра става муза на поета Ареф Казвини.

идеал за женска красота
Захра се бори за правата на жените. Освен това тя е художник, писател и една от първите жени, които се осмеляват да носят западни дрехи в Иран.

Всичко сочи, че това е интересна личност, изпреварила времето си, считана е за един от първите феминистки в мюсюлманския свят.

Какво мислите за тази жена? Интересно ще ни е да чуем вашето мнение за тази впечатляваща личност!

Още интересни статии:

Ослепителна блондинка срещна бездомник пред супермаркета, омъжи се за него и му роди две деца. Сърцераздирателната й любовна история се появи в социалната мрежа TikTok.

В едно от видеата си Жасмин Гроган разказа как пред магазина срещнала бездомника на име Маколи Мърчи. Тя решила да помогне на непознатия и му предложила пари, но той отказал.

Младата жена споделя за невероятната си любовна история. Тя открива своя обичан пред супермаркет. По това време обаче, мъжът е безприютен, а Жасмин Гроган, излизайки от магазина, му предлага пари, които той отхвърля.

„Влязох да пазаря в магазина, само че не можех да спра да мисля за бездомния мъж, застанал пред входа. Когато излязох на открито го попитах дали мога да му помогна с пари, той отвърна не. Попита ме дали желая помощ с носенето на покупките си и аз се съгласих.

Предложих да му дам нещо за ядене. Беше му неловко, само че се съгласи и отидохме на вечеря. Говорихме дълго за живота му. Отидох и му купих дребен телефон, с цел да поддържаме връзка, имаше нещо друго в него. Взех му стая в хотел и се прибрах. Поддържахме връзка. Не можех да спра да мисля за него,” споделя Жасмин.

Двамата започват да си пишат съобщения, преди да излязат още веднъж на среща.

Благодарен за щедростта на Жасмин, Маколи ѝ написа: „Оправи деня ми, благодаря ти доста за всичко, ти си невероятна. Не мога да спра да мисля за теб хх.”

„Не е нужно да ми благодариш, и аз не мога да те извадя от главата си “, дава отговор тя.

Не след дълго Жасмин го кани на обяд.

„Взех му нови дрехи. Поканих го в дома си и му споделих, че може да остане през нощта, само че в крайна сметка той остана доста повече от една нощ “, добавя тя.

„Влюбихме се от пръв поглед. Знаех, че той мъжът за мен. Беше толкова благ. “

„След няколко срещи той си обръсна брадата. В следствие си направи нови зъби и откри в действителност добра работа. Оттогава не сме се разделяли, “ споделя тя.

Канадската двойката са задружни и доста щастливи. И с цел да направи актуалната любовна история завършена, Маколи предлага брак на Жасмин – даже към този момент имат две деца.

„Толкова се радваме, че пътищата ни се пресякоха и имаме вяра, че нищо не е инцидентно. Той направи живота ми толкова по-добър и не мога да си представя да не съм с него “, споделя тя.

СПОДЕЛИ[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment