• Home
  • Капитонова от „Ергенът“ изплю камъчето за Виктор и Александра – завижда ли ѝ?

Капитонова от „Ергенът“ изплю камъчето за Виктор и Александра – завижда ли ѝ?

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

Капитонова от "Ергенът" изплю камъчето за Виктор и Александра - завижда ли ѝ?

Всички единодушно я определиха като „злобна манипулаторка“ и въпреки това рускинята Виктория Капитонова засега се справя успешно със задачата си в “ Ергенът “ – тази да стигне възможно най-напред в шоуто и дори да грабне победата.

Нейното име се споманава може би най-често в социалните мрежи и медиите във връзка с хитовото риалити по бТВ, дори се появи неофициална информация, че именно Капитонова ще е голямата победителка в шоуто.

Причината за критиките към нея е, че тя не крие факта, че не харесва Александра и открито се конфронтира с нея. В един от последните епизоди станахме свидетели на един от многото словесни сблъсъци помежду им, като темата на спора им беше Гергана.

Александра и Виктория Ергенът

Снимка: Фейсбук

Именно Гери напусна предаването, след като битката за последната роза беше между нея и Людмила.

Виктория Капитонова често прави видеа на живо в своя Инстаграм профил, на които отговаря на въпроси на фенове.

Въпросите за Александра и Виктор, разбира се, не закъсняха. Ето какво сподели за тях:

„Честно да ви кажа не завиждам на Алекс . Аз, намирайки се там, просто бях в състезателен дух и всичкото, което исках, е да си стигна до целта. Още в първия епизод, когато влязох, аз казах на Виктор, че съм дошла за победа. Попитах го дали мисли, че ще успея и той ми каза „Не знам, ще видим“. Аз не съм дошла там да правя приятели. Аз съм дошла да победя. Казвам се Виктория и името ми означава победа“, казва тя.

Виктория Капитонова интервю

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment