• Home
  • Катастрофа с кортежа на Радев, има ранени

Катастрофа с кортежа на Радев, има ранени

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook


Двама служители на Националната служба за охрана (НСО) са с травми, след като са ударени от тежкотоварен автомобил, навлязъл в насрещното платно. Инцидентът се е случил около 10.00 часа днес при влизане в Пловдив. Автомобилът е част от кортежа на президента Радев, който е на посещение в града, предаде БНТ.

Служителите са контактни, откарани са за преглед в лечебно заведение. Мястото на произшествието е осигурено от екипи на „Пътна полиция“. Няма други пострадали.

Инцидентът беше коментиран от президента Радев.

Пострадал е лекарят на неговия екип, има фрактура на лакътна става, взет е в колата на президента и е настанен в болница в Пловдив.

„Изкочи камион и колата, която се движеше преди мен, просто катастрофира в него”, това каза Радев. Той съобщи, че по-сериозно е пострадал лекарят в президентския екип, който е със счупен лакът. Има още един пострадал служител на НСО, но по-леко.

„Трябва да се внимава – Пловдив е индустриален град, вали дъжд, но е крайно време да се реши проблемът и с обходните пътища за Пловдив“, каза президентът Радев.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment