• Home
  • Кличко с прогноза какво ще стане, ако войната не приключи в Украйна

Кличко с прогноза какво ще стане, ако войната не приключи в Украйна

СПОДЕЛИ

[ad_1]

"Моля ви, действайте сега! Спрете тази война!" Владимир Кличко с призив към  света след атаката срещу Киев

Конфликтът между Украйна и Русия продължава сериозно да ескалира вече над една седмица, а броят на жертвите се увеличава с всеки изминал ден.

Едни от най-лидерите на отбраната за украинците са двете легенди в бокса – братята Кличко, Владимир и Виталий, който е и кмет на Киев. По-малкият от братята сподели и важни думи.

Владимир Кличко с неприятна прогноза какво ще стане, ако войната не приключи в Украйна.

Ако войната в Украйна не бъде спряна сега, светът ще се изправи пред още един Чернобил/Фукушима, взети заедно. Украйна има четири атомни електроцентрали и руската армия стреля с ракети и бомбардира точно до нея. Не гледайте отстрани, спрете руската инвазия сега!!!

Думите са на бившия световен боксов шампион в тежка категория Владимир Кличко, брат на кмета на Киев Виталий Кличко. Атомните аварии в Чернобил от 1986 година и във Фукушима от 2011 година са двете най-тежки аварии в историята на ядрената енергетика, като двете са от ниво 7 по Международната скала за ядрени събития.

В профила си в Twitter Кличко обаче предупреждава, че войната в Украйна може да предизвика авария в много по-големи мащаби.

НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ ПОДБРАНИ ЗА ВАС

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment