• Home
  • Кой е номерът на дома ви, защото той отговаря за щастието в живота: Всеки номер означава нещо

Кой е номерът на дома ви, защото той отговаря за щастието в живота: Всеки номер означава нещо

СПОДЕЛИ


Кой е номерът на дома ви, защото той отговаря за щастието в живота: Всеки номер означава нещо

В много култури по света числата имат основно значение в тълкуването на кармата и съдбата на хората.

 

В някои държави например числото 13, което се смята за фатално, не фигурира като номер на етаж, заради убеждението, че носи лош късмет.

 

Оказва се, че дори номерът на дома ни оказва влияние върху щастието ни.

 

Тук става дума по-скоро за енергия, отколкото за конкретни въздействия. И така, за да определим съдбовния номер на дома си, трябва да вземем цифрите от адреса си и да ги раздробим, докато получим едноцифрено число.

 

Например, ако живеем в блок и числата в адреса ни са 25/6, то събираме 2+5+6, което става 13, след това събираме 1 и 3 и получаваме съдбовното число 4.

 

Ако живеем в къща, взимаме номера на къщата. Ако получим числото 1, то въображението и оригиналността ще ни преследват.

 

Хората, живеещи на такива адреси, са иновативни и обичат да поемат рискове. Ако номерът на дома ни е 2, то промените са част от ежедневието ни. Живущите на такива адреси, обичат често да сменят обстановката и интериора и винаги търсят новото.

Ако получим числото 3, то в този дом се търси подобрение и възстановяване.

 

Обикновено хората са с ясни принципи и обичат всичко да е перфектно. Ако номерът е 4, това е предпоставка за конфликти. Хората обикновено са с противополжни характери и постоянно има нужда от компромиси. Ако числото е 5, то хармонията и положителната енрегия са на преден план.

 

В тези домове емоциите са на преден план.

Ако получим номер 6, то хората в дома са упорити и последователни. Те взимат категорични решения и трудно се отмятат от тях.

 

При числото 7, ситуацията е подвластна на страстта и фантазията. Тези домове често са обитавани от артистични натури като писатели. Ако номерът е 8, то уважението и стабилността са на пиедестал. Това са уравновесени семейства, които държат на комфорта си.

 

И последно, ако получим номер 9, то хората са целеустремени. Знаят какво искат и как да го постигнат и не спират, докато желанието не стане реалност.СПОДЕЛИ

Leave A Comment