• Home
  • Кралица Рания показа как да се обличаме семпло и да изглеждаме за милиони (Снимки):

Кралица Рания показа как да се обличаме семпло и да изглеждаме за милиони (Снимки):

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

Кралица Рания показа как да се обличаме семпло и да изглеждаме за милиони (Снимки):

Кралица Рания от Йордания посети малка частна компания в Аман и с модната си комбинация даде ясно да се разбере какво ще е модерно да се носи тази пролет.

Рания е смятана за една от най-стилните жени, като този път тя ни зарадва с напълно семпла модна комбинация за „всеки ден“, която всеки може да си позволи.

кралица Рания ежедневие

Тя избра да облече дънки и пуловер, което винаги е тотален хит , когато искаш да постигнеш по-спокойна визия.

Освен красивите дънки от тъмен деним кралицата носеше зелен пуловер „Стела Макартни“, който показа защо е една от най-добре облечените жени в света.

кралица Рания стил

Просто трябва да имате тази дреха в гардероба си този сезон, ако искате да привлечете вниманието и дори да отидете на кафе с приятелите си.

Кралицата завърши модната си комбинация с черни кожени боти на висок ток, за да подчертае допълнително фигурата на тялото си, а на лицето си имаше не толкова ефектен грим.

кралица рания дънки

Да припомним, Рания от Йордания често е в медиите заради стила си на обличане и елегантност, а най-много внимание привлече, когато въпреки възможността да си позволи най-скъпите световни марки и дизайнери се появи пред хората си в народна носия.

Рания модерна визия

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment