• Home
  • Крепостта падна! Натали Трифонова влюбена до уши, а гаджето й…

Крепостта падна! Натали Трифонова влюбена до уши, а гаджето й…

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Любимката на зрителите Натали Трифонова повдигна завесата на личния си живот. Напористата блондинка споделя в интервю за graziaonline.bg, че за нея е важно да си свърша добре работата без излишно напрежение за екипа. Хубавицата разкри също, че за жалост на мъжката част от аудиторията, сърцето й е заето.

Натали, женски месец, женски настроения – управлява ли те планетата Марс, изпадаш ли често в облачни и слънчеви настроения? Какво е определящото за теб като жена?

Като всеки човек и аз си имам своите настроения – и слънчеви, и облачни. „Вечно усмихнатото момиче от екрана“ понякога се усмихва насила и напук на неприятностите, но с работата си ние всеки ден „влизаме“ в домовете на зрителите, а тях нямаме право да ги натоварваме с нашите настроения. А и съм разбрала, че една жена привлича, впечатлява и възхищава най-вече, когато е позитивна и весела, затова, каквото и да ми се случва, се стремя да преминавам с усмивка. Определящо за мен като жена е да имам любов в живота си – тя е най-големият мотиватор за всичко и тогава ми е най-щастливо!

Има ли човек до теб и какво ти дава той?

Любов.

Случвало ли ти се е да изпаднеш в „типична за блондинка“ ситуация – например да не виждаш очилата, които са на челото ти, или обратното – да станеш жертва на предразсъдък, причинен от общото схващане за блондинките?

О, по-често, отколкото предполагате! Но нямам проблем с общото схващане за блондинките, дори аз самата често се шегувам на тази тема. Като една истинска блондинка често попадам в подобни нелепи ситуации, но цветът на косата ми е винаги перфектното оправдание за тях. (Смее се.)

Какво е времето в живота на Натали Трифонова сега?

Имаше една много хубава песен на „Антибиотика“, в която се пееше: „Ти не знаеш какво е времето вътре в мен“. Времето в живота на Натали е променливо. Има и слънчеви, има и дъждовни дни.

Суетна ли си?

Да, много! А и работата ми предполага да съм суетна. Но не възприемам суетата като лошо качество за една жена. Това я кара да се стреми да бъде привлекателна и да показва най-красивото пред света.

Какво загуби и какво спечели от позицията си на известен човек?

Ако се опитам да претегля загубите и ползите на везната, то тя ще натежи в полза на това, което съм спечелила. Да, в позицията на известен човек личното пространство вече не е толкова лично и не е приятно да четеш за себе си измислици, съчинени от жълти медии, но след това срещаш непознат на улицата, виждаш радостта в очите му, защото те е срещнал, и ти става толкова хубаво.

Ако може да вместиш живота си във филм, кой или какъв ще е той?

Не искам да се опитвам да вместя живота си във филм, защото животът ми е много по-вълнуващ и интересен.

НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ ПОДБРАНИ ЗА ВАС

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment