• Home
  • Кристиан Костов скъса с женствения имидж! Няма да повярвате как изглежда вече (Снимки)

Кристиан Костов скъса с женствения имидж! Няма да повярвате как изглежда вече (Снимки)

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Детето-чудо Кристиан Костов предизвика доста противоречиви коментари с визията си през изминалата година. Припомняме, че певецът дълго време се подвизаваше с дълга коса, женствен грим, маникюр и дълги рокли и поли.

Кристиан Костов гейша

Последните кадри на Костов обаче буквално изумиха феновете му – с женствения имидж е свършено! Талантливият певец, който класира България на второ място на „Евровизия“ през 2017 година, показа нова прическа, с която ни напомни точно на този му период.

Кристиан Костов коса

Певецът отнасяше страшен хейт в мрежата, защото на някои потребители им приличал на жена.

По-рано тази година Крис разказа в интервю, че изобщо не се определя за жена, харесва тялото си и не смята да променя нещо по себе си.

Не е изненадващо, че Костов буди толкова негативни коментари у нас. Често хората, които дръзнат да са различни, провокативни и оригинални предизвикват онези, които живеят в своето сиво и еднообразно ежедневие. Кристиан обаче не се притеснява от злобните атаки, защото познава себе си добре и не държи обяснение на никого.

Кристиан Костов визия

Кристиан иначе сподели в сторитата си в Instagram, че известно време се е отдръпнал от социалните мрежи, защото имал нужда да се изключи от всичко. Най-голямото му постижение е, че за първи път от цял месец имал ден без никакви панически атаки.

„Бях извън социалните мрежи в последно време, а днес за първи път от месец не съм имал паник атака или тревожност“, разказа Кристиан, който описва паник атаките като мъчение, от което не можеш да избягаш, но трябва да говориш открито за проблемите си, защото само така ще се справиш с тях, пише „vbox“.

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment