• Home
  • Линда Петкова с чутовен моден гаф – събра погледите на пъпа на София с прозрачен минижуп (Снимки):

Линда Петкова с чутовен моден гаф – събра погледите на пъпа на София с прозрачен минижуп (Снимки):

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

Линда Петкова с чутовен моден гаф - събра погледите на пъпа на София с прозрачен минижуп (Снимки):

Нов моден гаф регистрира екс-премиершата Линда Петкова . Тя се появи в, меко казано, неподходящо облекло на театрално събитие, събрало голяма част от елита у нас, включително кмета на София Йорданка Фандъкова с внука си.

Става дума за представлението „Хъшове“ в Народния театър.

Канадката дойде с възкъса и не съвсем подходяща за наедрялата й фигура  малка черна рокля , която разкриваше огромните й татуировки.

Линда Петкова къса рокля

Припомняме, че това не е първият път, в който Линда Петкова смайва със странна визия. Преди време бившият премиер и жена му посетиха Рим по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност – 24 май. 

Редица коментари в социалните мрежи предизвика облеклото на съпругата на Кирил Петков. За визитата тя избра рокля с флорални мотиви от няколко цвята, комбинирана с черно спортно-елегатно сако. Истински фурор обаче бяха обувките й – вместо да избере класически модел на ток, премиершата бе предпочела обувки тип пантофи със закопчаване тип „лепенка”.

Това е нарушение на протокола, тъй като на официални визити членовете на правителствените делегации трябва да са строго официално облечени.

Друг случай, който изуми мрежата, бе когато навръх Великден Кирил Петков влезе в храма с разкопчано сако, обут в дънки и спортни обувки, тип гуменки.

Тоалетът на съпругата му Линда бе още по-далеч от елементарните изисквания на протокола при подобен род събития. Тя бе избрала късо розово палтенце, което едва покриваше краката й до средата на бедрата. Обувките й неглижираха още повече религиозната официозност на ритуала, изискващ най-силната проява на смиреност.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment