• Home
  • Майката на Азис изненада всички, направо няма да повярвате колко стилна и красива жена е! /Снимка

Майката на Азис изненада всички, направо няма да повярвате колко стилна и красива жена е! /Снимка

СПОДЕЛИ


Майката на Азис изненада всички, направо няма да повярвате колко стилна и красива жена е! /Снимка

Азис поздрави майка си по случай нейния рожден ден и изненада всички с тяхна обща снимка. Гергина се оказа хубава и запазена жена, която определено хваща окото.

Едва ли има човек, който да не знае, че майката на Азис го ражда в Сливенския затвор през 1978 г. Там майката на бъдещия крал на поп-фолка попада заради баща си.

„Ти беше до мен, когато никой не беше! Ти се бореше за мен, когато хората извръщаха глава от мен! Ти не се отказа и за миг да бъдеш моя майка и закрилница! Ти ме даде на този свят и сложи звезда на челото ми още с раждането ми! Казват, че децата избирали майките си още преди зачеването им.

Милиони пъти, отново бих избрал теб! Обичам те“, написа Азис към майка си.

Лелите на Азис преди време в „Ничия земя“ разказаха, че бащата на Гергина я вкарва в затвора, за да се отърве от Троян, бащата на Азис. „Васко е роден от забранена любов. Баща му е турски циганин, а ние сме от Кардарашите“, разказаха тогава те.

Самата Гергина неведнъж е споделяла, че е искала да направи аборт. Просто не се чувствала готова да бъде майка. Всъщност на документи дори абортът бил направен, но отивайки в уречения ден и час за процедурата, лекарите установяват, че тя е в доста напреднала бременност и няма как да се направи аборт. В крайна сметка Азис се появява на бял свят, въпреки мнението на своите баба и дядо.

СПОДЕЛИ

Leave A Comment