• Home
  • Михаил Билалов проговори за изгонването си от „Стани богат“:

Михаил Билалов проговори за изгонването си от „Стани богат“:

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

Михаил Билалов проговори за изгонването си от "Стани богат":

Напоследък навсякъде в мрежата срещаме все по-упорити слухове, че в най-скоро време Михаил Билалов няма да бъде водещ на “ Стани богат “ и ще бъде заменен с ново лице. Даже в момента усилено му се търси заместник.

Като причини за отстраняването му като водещ на популярното предаване се изтъкват преди всичко зрителското недоволство и желание за промяна от страна на медията. Досега самият актьор не бе коментирал въпросните слухове.

Изненадващо, обаче, Билалов се появи в друго шоу и зае мястото на водещия. 

Вчера той се появи в „Шоуто на Цитиридис“ и най-после реши да задоволи любопитството на феновете на „Стани богат“ и да каже цялата истината. Изненадващо той зае мястото на водещия, оставяйки го да седи на диванчето за гости. 

„Въобще няма да споря“, примири се Цитиридис, но Билалов бързо реши ситуацията с думите „Извинявам се, бях на работа в друго предаване“. Шегите на двамата водещи в bTV продължиха в същия дух.

Николаос върна жеста на Билалов като му благодари, че в последно време го е изместил от публикациите в медиите. „Ще бъдем на смени – ти първа, аз втора“ отвърна му Билалов и допълни, че не желае да коментира, а да се концентрира върху започващите днес поредица от снимки на предаването Стани богат.

С тези думи той опроверга твърденията, че е напуснал или пък изгонен от хитовото шоу, в което се раздават големи пари срещу правилни отговори.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment