• Home
  • Млада таксиджийка качи двойка в колата си, погледна в огледалото и загуби ума и дума

Млада таксиджийка качи двойка в колата си, погледна в огледалото и загуби ума и дума

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Шофьорка на Uber от САЩ разказа как е разбрала, че мъжът, с когото излиза, все още се среща с бившата си и взриви мрежата.  

Блогърката Джен редовно качва в профила си в TikTok забавни клипчета. В едно подобно, което за отрицателно време събра над 3 милиона гледания и се превърна в истински вирус, младата жена разказва как на една от смените си е возила младежа, с когото се среща, с друго момиче.

„Когато решиш да си останеш вкъщи в петък, караш за Uber и твоят мъж седне на задната седалка с друго момиче“, гласи текстът към видеото й.

 

Младата жена обяснява, че е попаднала на въпросния мъж в приложението за запознанства Hinge. Тя признава, че двамата не са гаджета, но са „повече от приятели“.

Младежът я запознал с приятелите си и я поканил на парти, на което присъствала и бившата му приятелка.

Една вечер той отказал да излезе с нея под предлог, че ще се вижда с приятели. Въпреки това се озовал на задната седалка на таксито й с друга дама, която изглеждала на Джен подозрително позната.

„Знаех, че е той и той знаеше, че съм аз. Бяхме с маски, затова и че в началото беше трудно да се каже“, казва още Джен.

По време на пътуването той не обелил и дума, а малко след като слязъл от колата, й се обадил по телефона, за да й обясни, че с жената са само приятели.

 

„Попитах го направо: „Това бившата ти приятелка ли беше?“ А той каза: „Не, не беше тя““, споделя Джен.

Очевидно обаче младият мъж скрил истината, защото впоследствие шофьорката разбрала, че той наистина е бил на среща с бившата си. Джен го поканила на среща и го накарала да си признае всичко.

„В този момент той нямаше друг избор, освен да каже истината“, обяснява тя.

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment