• Home
  • Наглостта на украинските бежанци мина всякакви граници! Това вече е прекалено!

Наглостта на украинските бежанци мина всякакви граници! Това вече е прекалено!

СПОДЕЛИ

[ad_1]

„Карахме по пътя за Истанбул, в колата бяхме с дъщеря ми, когато изпреварихме супер скъп украински джип. Явно бяха цял кортеж, защото изведнъж отдясно и то, започнаха да ни изпреварват няколко джипа като този. Бяха пълни с млади мъже и се учудихме, че не са останали да воюват“, това разказа бургазлийка, а случката е отпреди няколко дни.

Местните разказват истории за това как занесли дрехи в Кризисния център на Морска гара, за да помогнат на бежанците и замръзнали, защото ги видели облечени с много скъпи дрехи. На всичко отгоре били предупредени от наши служители в Центъра да не носят „вехти дрехи“.

„А дрехи с табели ли искат? Ние за себе си не купуваме такива в момента“, възмущават се две бургазлийки.

Пазаруват и не искат да си плащат. Това масово се коментира по морето. Много бургазлии са възмутени от бежанците, но понеже са добре възпитани, не смеят нищо да кажат, за да не ги обвинят, че не са благородни а са завистливи и зли. Разказва се как украинец и то с „Лексус“ го ремонтирал и не искал да плати за услугата, защото е бежанец.

Продавачи разказват и как две бежанки си поръчали два сандвича и после казали, че няма да платят, защото са бежанци и нямат пари. “От неудобство не се оплакахме на компетентните органи”, казаха търговците.

Брокери споделят, че специално в Бургас никой не иска да взима бежанци и за наематели.

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment