• Home
  • Назоваха последното желание на кралица Елизабет – то се отнася до Меган Маркъл (Снимки):

Назоваха последното желание на кралица Елизабет – то се отнася до Меган Маркъл (Снимки):

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

Назоваха последното желание на кралица Елизабет - то се отнася до Меган Маркъл (Снимки):

Отношенията на Меган Маркъл бяха напрегнати не само със семейството на съпруга й, но и със собствения й баща. Кралицата също знаеше за това.

Меган и Елизабет
Елизабет II и Меган Маркъл

Снимка
Legion Media

Още приживе Елизабет II се опитва по всякакъв начин да помири принц Хари с баща му и брат му. Но, както се оказа, тя също така искаше да подобри отношенията на Меган Маркъл с баща й Томас .

„Кралицата видя колко опустошителна е ситуацията между Меган и баща й и тя говори с Меган за това. Елизабет II се опита да я насърчи да говори с Томас. Това беше последното желание на Нейно Величество“, пише кралският експерт Кейти Никъл в книгата си The New Royals.

Източник от двореца разказва на Никол, че покойната кралица смята, че Меган е „твърде твърда към Томас Маркъл и ако се помирят, нещата ще бъдат много по-добри“. Точно това твърди Елизабет II.

Освен това кралицата смята за грешка, че Хари никога не е пътувал до Мексико, където живее Томас, за да се срещне с бъдещия си тъст.

„Мисля, че кралицата смяташе, че Хари определено трябва да се срещне с Томас Маркъл и е жалко, че това никога не се случи “, казва Никол.

Припомнете си, че отношенията на Меган Маркъл с баща й се усложниха преди сватбата, когато той започна да продава снимки на дъщеря си на пресата. Тогава той не можа да присъства на самата сватбена церемония и да заведе дъщеря си до олтара поради здравословни усложнения.

„Церемонията беше красива, остана в историята. Винаги ще съжалявам, че не можах да бъда там и не можах да държа ръката на дъщеря си“, казва по-късно таткото на Маркъл за сватбата.

Томас Маркъл
Томас Маркъл

Снимка
Legion Media

Всяка година връзката на Меган с баща й придобива все по-остра форма. Така през 2021 г. мъжът беше готов да съди дъщеря си заради нежеланието й да го запознае с внуците му.

Елизабет II се грижеше за мира в семейството, но Меган и Хари успяха да започнат кавга с роднините си дори по време на погребалната церемония. Това се дължи на факта, че новият крал Чарлз III отказа на децата на херцозите на Съсекс кралски статут, т.е.

те няма да получат титли.

 

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment