• Home
  • Няма да повярвате кой известен мъж налази Венета СНИМКА

Няма да повярвате кой известен мъж налази Венета СНИМКА

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Палавата блондинка Венета, която е последната засега напуснала „Ергенът“, се появи в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ и направо спря тока и на зрителите, и на екипа на предаването.

 

„Нямам гадже и си търся. Теб търся от доста време. Приятно ми е, аз съм Венета Цитиридис. Много съм влюбена в теб… Искам да правим любов по телевизията!“, нахвърли се на гърка Венета.Блондинката беше обляква пищна червена рокля, с която нямаше как да остане незабелязана. „Аз на легло не обичам да спя. Имам добра кухня с плот. Ще се развъртиме там за по-интересно“, заяви Венета.

Hиĸo видимo ce пpитecни oт настъпателното поведение нa Beнeтa, нo пo вcичĸo изглeждaшe, чe тя нe гo пpaви caмo зa шoyтo, a нaиcтинa иcĸa дa пpaви ceĸc c нeгo в eфиp. Лeĸoвaтoтo ѝ държание възмyти зpитeлитe, които го определиха като „пълна излагация“.

А в интервю за „Преди обед“ тя разкри, че баща й бил психически болен и й нанесъл травми, за които тя не иска да си спомня дори и днес. Венета отново повтори, че с майка си, която я е родила едва на 19 години, има трудна комуникация и двете отдавна не са се чували.

Родителката й има друго дете-син, с който блондинката също не поддържа връзка, пише Hotnews.bg. Отпадналата мома се защити, че не всеки ден е пияна, както се вижда на екрана.

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment