• Home
  • Няма да познаете Ева от „Тоника“ днес – вижте колко се е променила (Снимки):

Няма да познаете Ева от „Тоника“ днес – вижте колко се е променила (Снимки):

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook

Няма да познаете Ева от "Тоника" днес - вижте колко се е променила (Снимки):

Почитателите на “ Тоника “ няма как да не помнят една от най-емблематичните певици във формацията – Ева Найденова . Всички я свързваме с голямата усмивка и „дежурната“ къса прическа в руси отенъци.

Каква обаче бе изненадата на зрителите да видят своята любимка при едно от тв-гостуванията ѝ в кабелна телевизия – болшинството не я разпознаха !

Родената в Айтос певица е пуснала коса до раменете и това е причината малцина да познаят в нея любимата си изпълнителка, пише „Уикенд“.

Найденова цял живот е била с къса прическа, която варираше от кестенява до светло русо, но никога не е била със сегашната си визия. Ева наистина изглежда сякаш е друг човек . 

Ева Тоника

От началото на годината естрадната легенда е сменила два цвята – първо е била кестенява, а после почти бяло русо. Талантливата певица загуби мъжа си Гого Найденов преди 8 години и това промени живота й. Тя се върна да живее в родния си Айтос, където се радва на спокойни дни и липса на светска суета.

„Аз ще си остана „Ева на Гого“. Ако беше обратното, щеше да си остане „Гого на Ева“. Колкото времето минава, толкова по-тежко ми става за загубата на Гого. Как се промени животът ми след него? Как… Без него аз съм половин човек. Защото ние двамата бяхме един организъм. Сега все едно половината съм отрязана. Но благодарение на Господ и на семейството ми, на сина ми, успявам все още по някакъв начин да се справя“ – призна 69-годишната изпълнителка от славната „Тоника“.

Почитателите й смятат, че тя е направила трансформациите във външния си вид или за да не е толкова разпознаваема, или защото е имала нужда от промяна след всичките нещастия, които й се случиха. Ева неведнъж изпада в сложни житейски кризи, но никога не губи присъствие на духа.

Припомняме, че само преди 4 месеца Ева погреба майка си, която си отиде на 90-годишна възраст. Певицата почти не напускаше дома им в Айтос, където се грижеше денонощно за болната си родитела, която страдаше от деменция. В това състояние Ева я гледаше повече от 5 години. Загубата на майка й смаза силната певица, която още повече се затвори в себе си, но днес се опитва да гледа философски на живота, да се крепи заради близките и сина си. Дълго време тя бе загърбила своя личен и професионален живот в името на Гого, а след това се посвети изцяло на майка си. Именно за да има пари за лечението й, тя влезе във „ВИП Брадър“ преди няколко години.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment