• Home
  • Няма да познаете Людмила от „Ергенът“! Най-мразената участничка разцъфна след серия операции

Няма да познаете Людмила от „Ергенът“! Най-мразената участничка разцъфна след серия операции

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Няма да познаете Людмила от „Ергенът“! Най-мразената участничка разцъфна след серия операции

Най-хейтваната от зрители участничка в „Ергенът“ Людмила е неузнаваема в личните си профили в социалните мрежи.

Люси, която е смятана за най-нелицеприятна от всички дами в романтичното шоу, е истинската красавица в Инстаграм.

Според запознати след излизането си Къщата на любовта, тя се е подложила на серия от пластични операции, провокирана от обидните коментари относно външния си вид.

Людмила е оперирала носа си и коригирала захапката си, заради която получаваше най-много критики. Добавила е и малко филъри най-вече в областта на устните, в границите на естетиката.

„Прекрасна красива и много сексапилна мацка си. Имаш уникална усмивка красавице“, „Много си нежна, харесва ми новата ти визия“, гласят част от положителните коментари под снимките й.

Въпреки коренната промяна обаче, все още голяма част от зрителите я недолюбват. Това се дължи повече на характера, отколкото на външния й вид. Тя е сред основните дразнители в „Ергенът“, често обсъжда негативно и прави злобни коментари за останалите участнички. Люси е в основата на повечето скандали, но очевидно Виктор Стоянов я харесва, тъй като все още е в шоуто.

Кандидатката за сърцето на Ергена е на 29 години, има собствен онлайн магазин за дамска мода и неведнъж е казвала, че се гордее с естествената си красота. Уви, вече не е толкова натурална…

Източник: ИнстаграмИзточник: Инстаграм 

НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ ПОДБРАНИ ЗА ВАС

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment