• Home
  • Няма и помен от красивите тризначки! Вижте как изглеждат днес Вяра, Надежда и Любов /Снимки

Няма и помен от красивите тризначки! Вижте как изглеждат днес Вяра, Надежда и Любов /Снимки

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Ако сте фен на “ Биг Брадър “ няма как да не си спомняте за едни от най-култовите участнички в риалити формата – скандалните тризначки Вяра, Надежда и Любов от третия сезон на предаването. Благоевградчанките се прочуха до такава степен, че и до днес интересът към техните особи не стихва, макар отдавна да напуснаха пределите на България, за да търсят нов късмет в Англия.

В резултат сестринското трио се разцепи.

Тризначки Биг Брадър

Победителката в риалити формата Любов обърна гръб на сестрите си, които в Англия стигнаха до просешка тояга. А техни сегашни снимки шокираха зрителите, които ги помнят от участието им във формата.

Вяра и Надежда многократно са се жалвали, че нямат пари и често спят по улиците в Лондон. Все пак са намерили средства да отпразнуват рождения си ден на 10 септември. Но отново двете, все още са жестоко скарани със сестра си Любов, която единствена успя да свие семейно гнездо и да избегне мизерията, която мъчи останалите две.

Вяра и Надежда от Тризначките

Прави впечатление, че животът на близначките след „Биг Брадър“ не е бил никак лесен и всичко това е изписано на лицата им. Риалити звездите шокираха с вида си , а в мрежата получиха някои недотам ласкави коментари – потребителите зашушукаха, че приличат повече на бабички, отколкото на млади жени. „Какво се е случило с тези момичета, че изглеждат така състарени“, чудят се в мрежата.

Вяра и Надежда чукнаха 36 години, но изглеждат като съученички на Лили Иванова, предават от БЛИЦ.[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment