• Home
  • Обрат след „Ергенът“! Какво призна Блага за Виктор

Обрат след „Ергенът“! Какво призна Блага за Виктор

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Обрат след "Ергенът"! Какво призна Блага за Виктор

„Наистина бях влюбена във Виктор“ – призна Блага от „Ергенът“ в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, а на въпроса на водещия „Как се влюбваш в мъж, който целува всички останали?“, отговорът й бе „Слагаш розовите очила и не виждаш, че целува останалите. Мислиш само за собствената илюзия в главата си“.

– Ако ти се обади Виктор и каже „Бях в грешка, ти си топ. Прости ми, искам да сме заедно“, какво ще му кажеш – попита Николаос.

– Няма да кажа „да“. Ще му простя, но моето влюбване е било абсолютна илюзия и бързо изчезна. Когато се прибрах в България, осъзнах, че не съм влюбена. Това, което ми се е случило там, не е реалност и е било само в моята глава.

– А защо реши да си свалиш бельото?

– Това е магията на телевизията. Не мога да коментирам повече.

Блага признава, че досега не е срещала толкова галантен мъж като Виктор. Тя се е записала за „Ергенът“, защото вярва в приказките.

„Като гледам какво съм говорила в последния епизод, искам да си плесна два шамара. Ужас! Не знам какво ми е било тогава“ – коментира Блага и сподели, че заради многото сълзи сега я наричат дъщерята на Тити Папазов.

„Много искам да имам семейство и поне две деца. Мечтая си децата ми да не се чудят къде да празнуват Коледа, дали при мама, или при тате. Защото на мен ми се е налагало да се чудя“ – призна Блага.

Копирано от standartnews.com

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment