• Home
  • Пам Велидис е неузнаваема след „Ергенът“ – отслабна ударно и е по-красива от всякога! /Снимки

Пам Велидис е неузнаваема след „Ергенът“ – отслабна ударно и е по-красива от всякога! /Снимки

СПОДЕЛИ


Пам Велидис е неузнаваема след „Ергенът“ – отслабна ударно и е по-красива от всякога! /Снимки

Една от най-интересните участнички в “ Ергенът “ тази година е пухкавелката Пам Велидис . Тя определено не се вписва в стереотипите на „златотърсачката“ в подобен род предавания и сякаш именно заради това се превърна в топ звезда в предаването.

А реакциите на хората са нищо друго освен… позитивни. Всичко това е топ, защото агресорите в шоуто този път получават отношението, което заслушават, пишат в нета потребители.

Есеистката не се притеснява от критика и хейт, защото е свикнала с негативното отношение. В Instagram обаче новата риалити звезда е залята от позитивна вълна, а последователите ѝ се увеличават с всеки изминал ден.

На този етап е рано да се каже колко напред ще стигне Пам в „Ергенът“, но едно е повече от сигурно – авторката е преобразена след края на шоуто.

В Instagram Веледис разкри, че е отслабнала с 10 кг след края на предаването. „Действително съм с 10 кг по-слаба и съм направила много мускулна маса. Тренирах месеци наред преди да започнат снимките за предаването, не спирам и до днес.“, споделя Пам.

Пам Велидис слаба

Веледис спортура 5 пъти седмично във фитнес зала, защото иска да е здрава и силна, а не защото я дразнят коментарите на хората.

Преди години в интервю за „Майко мила“, Пам е споделила, че не се срамува да облича секси и предизвикателни дрехи. Не се притеснява от тялото си, макар да е получавала неодобрителни погледи и коментари.

Пам Велидис фитнес

„За годините си съм минала през доста версии на себе си, някои заради други хора около мен, но останах тази, която съм. Имам стрии, имам целулит, но се счупвам да ходя на зумба, йога и таебо, не за да свалям килограми, а за да сваля тежестта на различните енергии, натрупани през деня. Не гася лампата, когато правя секс. Има мъже, които го правят, мислейки си, че се притеснявам. Благодаря им, но не е така…“, е споделила през 2018 г. Пам, когато е на 28 години.

„Сексът за мен е обмяна на енергия и изкуство. Да изпиташ нещо с определен човек, каквото не би могъл с никой друг“, казва още в интервюто си Пам.

СПОДЕЛИ

Leave A Comment