• Home
  • Панделиева отиде с кола до Одрин и на турската магистрала видя какви ги вършат БГ шофьорите

Панделиева отиде с кола до Одрин и на турската магистрала видя какви ги вършат БГ шофьорите

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Facebook


Очевидно българските шофьори си позволяват скандални изцепки на пътя не само у нас, но и в чужбина. Това става ясно от пост на журналистката Лияна Панделиева в социалната мрежа.

„Наложи се да спра в Одрин и тук ще преспя. Вали проливен дъжд, на магистралата е мъка, нищо, че е многолентова.

Та:

Първата кола, която ме изпревари и застана точно пред мен, при още четири свободни ленти, беше пловдивски джип Хюндай. Явно трябваше да го разгледам в гръб. Нещо като „аз па си карам хюндаяяяя, нъцкиии!“.

После, като напълно без нужда ме притисна от средната лента, щото бях в трета в дясно, се изрепчи БМВ със софийска регистрация. Последваха няколко гонки в пороя, които прелетяха край мен – все от джипчета с бургаски, столични и пълдински номера. А на пътя в този момент е кошмар! Не стига пороят, а духа страничен вятър, та колата мести! По едно време започнаха и аквапланинги – още намалих скоростта, а и без това карах под 100.

И тогава ги видях. Два размазани автомобила. БМВ-то беше бял джип, със софийски номер, другият автомобил не видях. След 15-тина километра бяла лимузина с пловдивска табела беше прелетяла мантинелата, която беше непокътната и се беше забила от другата страна. Вероятно е станало преди часове, защото беше пристигнало камионче-кран.

Продължавам напред и виждам полицейска кола, спряла два автомобила – и двата с наши номера.

Та не знам турците какви шофьори са, но за по-малко от 300 км те това видях!“, разказа журналистката.

Facebook

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment