• Home
  • Помните ли англичанинът, който заряза жена си заради украинска бежанка-Ето продължението и украинката-Снимки

Помните ли англичанинът, който заряза жена си заради украинска бежанка-Ето продължението и украинката-Снимки

СПОДЕЛИ

[ad_1]

СПОДЕЛИ

Помните ли англичанинът, който заряза жена си заради украинска бежанка-Ето продължението и украинката-Снимки

30-годишният британец Тони Гарнет, който заряза жена си след 10-годишен брак заради украинската бежанка София Каркадим, се раздели с нея след бесен скандал, пише Daily Mail.

Охранителят твърди, че е изхвърлил 22-годишната украинка, защото не можела да се справя с алкохола, а по време на скандал е използвала нож, с който е увредила стената в дома им под наем.

След екшъна вещите на София са в черни контейнери за боклук, готови за изхвърляне.

Гарнет казва още, че украинката се месела и в отношенията с двете му дъщери. Мъжът е категоричен, че момичетата му винаги ще са на „първо място”.

 

„На 100 процента приключих с нея. Вече не сме двойка”, категоричен е британецът.

Напрежението между влюбените ескалирало в събота, навръх 30-ия рожден ден на Тони. След като София повредила стената, той бил принуден да позвъни на полицията. „Наистина ме изплаши и нямах друг избор, освен да се обадя в полицията”, споделя той.

„Направих грешка, като започнах връзка със София“, казва още той и признава, че буквално му е „писнало” от ирационалното поведение на украинката през четирите месеца и половина, в които са били заедно.

„Не мога повече да търпя нейните обиди или гняв. Оставих Лорна и двете си деца заради нея и направих всичко възможно, за да й помогна. Работих толкова усилено за тази връзка.

Искрено я съжалявах. Тя е напуснала дома и страната си и не познаваше никого тук. Да, чувствах и мислех, че съм влюбен в нея. Но има една страна в нея, която просто не мога да търпя повече. Тя става ядосана и агресивна”, разказва британецът.

СПОДЕЛИ[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment