• Home
  • Премиерът Кирил Петков с извънредна новина за Борисов и арестите!

Премиерът Кирил Петков с извънредна новина за Борисов и арестите!

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Премиерът Кирил Петков коментира твърденията, че властта е наредила полицейската акция, за да отвлече вниманието от решенията, които се взимат за войната в Украйна.

Вие представяте ли си да сме арестували Борисов, за да скрием войната в Украйна – това е трябва да си луд, за да го кажеш, коментира Петков.

МВР най-накрая е свободна да действа, както е по закон, без да се притеснява, това коментира премиерът Кирил Петков от село Малко Кадиево, където е на инспекция.

Истината каква е: МВР най-накрая е свободна да действа както е по закон без да се притеснява. Вече технически сме почти завършени и вече ще имаме дата когато г-жа фон дер Лайен ще подпише Плана за възстановяване.

Никакви ракети няма да се дават на никого в този момент, но подкрепата ни в Украйна ще продължи да е такава, както досега.

Нашата прокуратура я няма, получаваме сигнали от другаде. Хора, извършили престъпления, се разхождат свободно, защото нашата прокуратура не работи. Не мисля че може да се скрият вече нещата, които европрокуратурата подава.

НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ ПОДБРАНИ ЗА ВАС

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment