• Home
  • Природен лек изсмуква кокошия трън за нула време и без болка

Природен лек изсмуква кокошия трън за нула време и без болка

СПОДЕЛИ

[ad_1]

За да се справите с упоритостта на кокошия трън ви предлагаме няколко изпитани начина в борбата с кокошия трън:

Мляко от смокиня: Когато отчупите листо или клонче смокиня, от него изтича бяло мляко. Намажете с него кокошия трън и го оставете да проникне по-дълбоко. Добре е да повтаряте тази процедура няколко пъти на ден.

Чесън: Отрежете скилидка чесън на две и я сложете с отрязаната част върху кокошия трън. Можете да увиете мястото с бинт или лепенка, за да не падне и да го държите така цял ден или цяла нощ. Препоръчително е тази процедура да се повтаря всеки ден, за да постигнете резултат.

Калиев перманганат: Вземете парче лепенка и по средата одрежете кръгче по големината на кокошия трън. Необходимо е да я залепите така на засегнатия участък, че да се показва само образуванието. Преди да нанесете малко количество от перманганата, разчоплете тръна, за да може да улесните действието в дълбочина. Можете да залепите друг лейкопласт отгоре и на сутринта да го махнете. Повтаряйте това действие докато кокошият трън не изчезне напълно.

чесън

Салицилова киселина: Методът е подобен на предишния. Залепете лепенката с дупката, така че да се подава само засегнатия участък и го поръсете със салицил на прах. Той е лесно достъпен във всички аптеки. За да подсилите действието е добре да добавите и няколко капки прясно изцеден сок от лимон. Поставете памук върху мехлема и отгоре поставете друга лепенка. Оставете да действа цяла нощ и повтаряйте процедурата няколко пъти.

Прясно месо: Вземете едно парче сурово месо и го накиснете за кратко в оцет, след което го наложете върху кокошия трън. Увийте го с бинт и марля, за да стане по-стабилно и да не се размести през нощта. Повтаряйте процедурата сутрин и вечер с прясно парче месо.

Пчелен клей: Известно е, че кокошият трън се повлиява доста добре от прополиса. Направете топче с големината на образуванието и го сложете върху него. След което залепете с лепенка и изчакайте да подейства поне 24 часа. Повтаряйте това всеки ден като сменяте прополиса и лепенката. Накрая кокошият трън ще умре и ще изчезне.

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment