• Home
  • Развеждат ли се Дони и Нети? Тя каза истината

Развеждат ли се Дони и Нети? Тя каза истината

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Как се промени любовта между Нети и Дони за 20 години - bTV Новините

Постоянно се говори в социалните мрежи и извън тях за това, че големите ни звезди в областта на музиката Дони и Нети може би се развеждат. Слуховете са определено силни и натрапчиви, което със сигурност често и дразни, тъй като в крайна сметка това е личен въпрос. Е, Нети определено не издържа и се изказа по темата.

Дони и Нети категорично опровергаха новината, че са разделени или поне, че всеки момент предстои да го направят.

 

„Аз вече съм свикнала с тези слухове, защото всяка година ни разделят с Дони“, споделя пред „България Днес“ Нети. „Дори вчера имахме годишнина“, напомня пеещата актриса. На този ден тя поиска ръката на изпълнителя. Това се случи на церемонията за връчването на икарите, а след два месеца на раздаване на аскеерите, обявиха, че вдигат сватба.

 

Със съпруга й не пропускат да отбележат тези важни събития на общата им страница във Фейсбук. Направили са го и тази година, но не за да опровергаят градската легенда за развода си, а защото наистина са щастливи заедно. „Когато човек е щастлив с някого, той не усеща, че времето лети. Така е и при нас с Дони. Минаха 21 години от този ден, а сякаш беше вчера“.

 

Тя допуска, че ги „разделят“ постоянно, защото в музикалните среди не са свикнали да има толкова устойчиви двойки.

 

Дони и Нети имат дъщеря, която преди дни стана на 11 години.

НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ ПОДБРАНИ ЗА ВАС

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment