• Home
  • Руслан Мъйнов разтърси с тежки думи за Украйна и семейството си

Руслан Мъйнов разтърси с тежки думи за Украйна и семейството си

СПОДЕЛИ

[ad_1]

Руслан Мъйнов представя любими руски песни на Античния театър в Пловдив

Aктьорът Руслан Мъйнов, чието родно място е Украйна, е сред хората, които изживяват най-тежко ситуацията там, защото има близки, за които се страхува.

„Притеснен съм за обстановката в Украйна. Близките ми са там и положението е сериозно. Толкова невинно избити хора не могат да се коментират ей така, затова не искам да се спекулира с темата. Едно е да говоря за театър, друго за обстановката там, предпочитам да мълча и няма да споделям каквото и да било“, каза Мъйнов.

Само преди дни той спечели първо място в „Като две капки вода“ с изпълнението си на песента на Крисия – „Ще бъде детска планета“. Болката и тревогата на Мъйнов по време на песента и след това бе забелязана от зрителите, а неговата драма е, че и майка му и сестра му с племенника все още са в Украйна.

Руслан е толкова притеснен за тях, че категорично отказва да говори по темата с продуцента на шоуто Магърдич Халваджиян и с колегите си. Майка му, сестра му Ирина, племенникът му Динар, на когото е кръстник, живеят в Измаил, където е роден и актьорът. Всички те в момента търсят начин да дойдат у нас.

„Страх ме е, положението е сериозно“, казва Руслан. Иначе той и сега чувства носталгия по годините, прекарани в бившия СССР, но е категоричен, че никога няма да се върне там. „Украйна много се промени, хората и начинът им на мислене. Не знам дали е за добри или лошо, но всичко вече ми е чуждо“, казва шоуменът.

Първият си допир до България Руслан осъществил благодарение на родителката си. Навремето Наталия Мъйнова работи в склад, в който се съхраняват дизелови мотокари „Балканкар“ – соцгордостта на машиностроителната ни промишленост.

„Мама ми носеше пластмасови папки с логото на фирмата и това бяха първите български предмети, които имах“, спомня си актьорът.

Бащата на Руслан – Иван, е бивш милиционер. Сестрата на знаменитият шоумен Ирина доскоро работи в киевска електронна медия и е омъжена. През отпуските тя редовно навестява брат си у нас. „Когато беше малък, му забодох вилица в гърлото и му отпуших гласа. Затова сега говори и пее толкова хубаво“, казва бойната кака. Ирина е кръстница на брат си. Тя избрала как да се казва той, други Руслановци в рода нямало, пише „България Днес“.

НЕВЕРОЯТНИ ОФЕРТИ ПОДБРАНИ ЗА ВАС

[ad_2]

СПОДЕЛИ

Leave A Comment